Proiectele mele: SmartCASA.ro | Carputer.ro |

BraziShop.ro - Magazinul tau de brazi! - este proprietarea uneia dintre cele mai mari companii din Romania care import si distributie de brazi de Craciun.

Pentru ca BraziShop.ro sustine atitudinea ECO, ei aduc acesti brazi din Austria, Danemarca, Ungaria si Polonia, tari cu o indelungata traditie in cresterea si selectionarea acestora.

BraziShop.ro militează pentru stoparea tăierilor ilegale din pădurile publice, încurajând clienţii să aleagă doar pomi de Crăciun plantaţi şi cultivaţi special pentru această destinaţie.

Misiunea BraziShop.ro este aceea de a asigura clientilor sai brazi si servicii de cea mai inalta calitate la cel mai bun pret de pe piata.

Obiectivul grupului BraziShop.ro este de a pune la dispozitia clientilor sai cei mai frumosi brazi de pe piata pentru a le crea cadrul perfect pentru un Craciun de neuitat.

Compania ofera solutii si consultanta in achizitionarea de brazi de Craciun (pentru companii romanesti, multinationale, dar si persoane fizice) pentru sediul firmei, evenimente speciale in preajma sarbatorilor de iarna, centre comerciale, brazi care se ofera cadou angajatilor, etc. Printr-o abordare profesionala si personalizata, ne asiguram ca decizia luata de fiecare client asupra bradului este cea mai potrivita conform cerintelor sale.

Calitatea deosebita a brazilor de la BraziShop.ro se datoreaza apartenentei la specii pure, cresterea controlata prin tunsori si diverse procedee, modul de ambalare dar si prospetimea. Toate acestea impreuna cu coroana deasa si rezistenta indelungata dupa taiere fac pomul ideal de Craciun.

Anul acesta BraziShop.ro vor avea doua puncte de vanzare in parcarile a doua dintre cele mai mari centre comerciale din Bucuresti: Cora Pantelimon, Carrefour Orhideea.

Suficiente motive interesante si pertinente pentru a lua urmari si a lua in considerare ofertele lor.

Succes, BraziShop.ro si sa ne faceti un Craciun Fericit!

Cristian Culea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu