Proiectele mele: SmartCASA.ro | Carputer.ro |

Gadget-uri la matinalul CTV

Gadget-urile ne invadeaza modul de viata? Se pare ca da. Sunt peste tot. In domeniul calculatoarelor, acasa, la birou, in masina, pe drum, etc. Asta a fost subiectul primei parti a matinalului CTV, de astazi, la care am fost invitat.
Este de remarcat faptul ca sunt cateva tipuri de oameni care le folosesc. Si anume: oameni pasionati de tehnologie, oameni pasionati de confort (se poate spune si "lenesi"), oameni de afaceri, oameni care le folosesc din necesitate, oameni care le folosesc pe post de articol vestimentar.
Netbook-uri, ceasuri cu gsm, umpc-uri (ultra mobile pc), pda-uri, proiectoare de buzunar pentru prezentari, ventilatoare usb pentru laptop, acvarii usb, dispozitive de incalzit cafeaua tot pe usb, telecomenzi universale, sisteme multimedia pentru masina (incar multimedia), carputere, carpc-uri, mp3 playere, smartphone-uri, aspiratoare inteligente care fac singure curat in casa sunt doar cateva dintre device-urile care ne fac in fiecare zi viata mai usoara.
Acum nu ma mai mira nimic. Nici faptul ca Uniunea Europeana a lansat un proiect care va fi finalizat in 2010, AIDE - Adaptive Integrated Driver – vehicle InterfacE, proiect prin care UE urmareste reducerea accidentelor fatale cu pana la 50%. Cu atat mai putin ma mira faptul ca in 2 ani de acum inainte, un producator britanic va finaliza un proiect de masina zburatoare: un Ferrari de 200.000 de euro, tunat cu echipamente de 300.000 de euro ce permit masinii sa zboare cu 160 Km/h la o altitudine maxima de 1500 metri. Aviz amatorilor. In doi ani puneti deoparte 500.000 de euro ca sa va luati masina zburatoare.


Cristian Culea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu