Proiectele mele: SmartCASA.ro | Carputer.ro |

Case inteligente la CTV

"Case inteligente in Romania" - acesta a fost titlul emisiunii "Sistemul complex", emisiune de IT la CTV, din aceasta dimineata, 11:15, emisiune sponsorizata de Crucial Systems and Services. Cum se putea ca o astfel de emisiune sa nu ma aiba invitat? Cu siguranta, foarte greu. :)


Am vorbit despre conceptul de casa inteligenta, realitatea curenta din Romania in acest domeniu, beneficii aduse de aceste sisteme in locuinte, solutii business pentru conferinte, solutii pentru managementul cladirilor, hoteluri inteligente, despre importatori, furnizori, instalatori din Romania, costuri de implementare ale unui astfel de sistem si alte cateva subiecte interesante.

Cateva emotii la inceputul emisiunii, dar m-am mobilizat repede si le-am gonit. Un rol foarte important in popularizarea acestui concept de casa inteligenta il au furnizorii de astfel de sisteme care trebuie sa comunice mai mult, mai multe comunicate de presa, si presa in general (articole, interviuri, emisiuni, etc.). Prima publicatie electronica dedicata sistemelor de case inteligente exista deja: www.smartcasa.ro. Acum sa vedem ce va urma si care va fi evolutia fenomenului in Romania.

Succes CTV si felicitari pentru faptul ca, prin intermediul acestei emisiuni, contribuiti la popularizarea conceptului de casa inteligenta in Romania. Sper ca in urmatoarea perioada vor exista si in Constanta firme care sa ofere astfel de sisteme. Eu deocamdata nu cunosc niciuna.

Multumiri echipei CTV pentru invitatie: Claudia Pasalau - producator emisiune, Ramona Crangasu - moderator, Catalin Anghel - invitat permanent - director de vanzari Crucial Systems and Services (sponsorul emisiunii) si echipei tehnice care a asigurat logistica necesara pentru desfasurarea emisiunii in cele mai bune conditii.

Cristian Culea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu