Proiectele mele: SmartCASA.ro | Carputer.ro |

Se intampla uneori sa vrei sa faci un cadou deosebit cuiva: unui prieten, unui partener de afaceri, client, iubitei, sotiei, etc. si sa faci o sesiune de brainstorming pentru cadouri: imbracaminte, parfum, bijuterii etc. Apoi vine partea cea mai provocatoare: temerile - daca ii iau asta, i se potriveste oare? daca nu e stilul lui/ei? cam ce culori prefera? oare am nimerit marimea? daca nu ii place parfumul? Daca e prea ieftin, cadoul s-ar putea sa nu fie foarte apreciat, daca e prea scump nu cred ca vrei sa-l platesti cu cardul de credit sau sa faci un leasing :). Impotriva temerilor de acest gen s-a inventat CartePremium, librarie online si magazin de cadouri cu servicii premium.

Cred ca este singurul proiect de acest gen din Romania care imbina avantajele unei lecturi de calitate cu cele ale unei bauturi fine sau alte tipuri de cadouri ce nu-ti vin la pachet cu temerile de mai sus.


"Libraria online www.CartePremium.ro are o oferta generoasa de carti de specialitate, domenii precum jurnalism, publicitate, relatii publice, marketing si business in general fiind bine reprezentate prin prezenta unor titluri prestigioase.

www.CartePremium.ro ofera cateva avantaje importante: posibilitate de plata online prin card bancar (procesare securizata garantata de Gecad ePayment),
livrare rapida (gratuita la plata prin card - chiar prin curier rapid in Bucuresti si Constanta si prin Posta Romana in orice alt oras din Romania), servicii de calitate, puncte bonus la fiecare comanda online (fiecare produs are un numar de puncte bonus corespondente, puncte care se acumuleaza si pot fi transformate in reduceri de pret la comenzi ulterioare!)."

Citeste mai mult in SMARTfinancial.

Succes, CartePremium! Numai respect!

Cristian Culea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu