Proiectele mele: SmartCASA.ro | Carputer.ro |

Altruism maraton cu JCI Constanta


Sâmbătă, 25 septembrie 2010, se poartă „altruismul roz”. Membrii JCI Constanța se alătură acțiunii "Let's do it, Romania!" - Marea curățenie națională a României din dorința de a juca un rol activ în comunitate. Participanții JCI Constanța la această campanie sunt antreprenori tineri pentru care contează ca acest județ să fie mai curat.

Implicându-se activ în această acțiune, JCI Constanța speră ca și alte persoane fizice și juridice din Constanța să i se alăture în sprijinul campaniei de curățenie a României într-o singură zi. De asemenea, JCI Constanța urmărește dezvoltarea spiritului civic ca soluție la problemele cu care se confruntă România în prezent prin responsabilizarea cetățenilor. Astfel, oricine poate participa voluntar pe 25 septembrie 2010 la acțiunea de strângere a gunoaielor în proximitatea zonei în care locuiește.


Despre JCI
Junior Chamber International (JCI) este o organizatie neguvernamentală internatională care numără 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani – în peste 100 de tări. Pornind de la viziunea JCI „de a fi cea mai importantă retea globală de tineri activi”, membrii JCI îşi propun să transpună în realitate misiunea JCI „de a oferi oportunităti de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”.

În România, Junior Chamber International s-a înfiintat în anul 2002 la Bucureşti, în prezent existând organizatii locale JCI în mai mult de 15 orașe din țară, dintre care amintim:
Timişoara, Constanta, Braşov, Iaşi, Cluj, Lugoj, Sibiu, Suceava, Vaslui, Oradea si Targu Mures. Proiectele JCI România sunt întreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel international: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, etc.), dezvoltare individuală (JCI Training), relatii internationale (conferinte internationale JCI şi programe de twinning) şi responsabilitate fată de comunitate (proiecte sociale).

Cristian Culea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu