Proiectele mele: SmartCASA.ro | Carputer.ro |

Zilele trecute s-a lansat noul site al Tuya Residence (alias Casa Tuya), din Eforie Nord (cazare apartamente Eforie Nord).

Casa Tuya
vine cu un concept interesant pentru serviciile oferite clientilor. Oferta de apartamentele de lux de 3 camere care pot fi inchiriate in regim hotelier nu este foarte generoasa pe litoral. Proprietarul a considerat ca e bine sa ofere clientilor sai posibilitatea de a-si configura cazarea pentru vacanta dupa bunul lor plac pentru sejurul lor pe litoral, la Eforie Nord.

Pentru clientii nehotarati are chiar si sugestii privind acest lucru. Astfel, poti sa-ti iei prietenii sa veniti impreuna la mare, poti veni cu copiii sau cu prietenii tai si copiii vostrii, iar masa ti-o poti pregati ca la tine acasa, avind la dispozitie bucataria precum si magazine alimentare in apropiere. Nu trebuie decat sa te simti bine in vacanta ta la mare.

Vila este situata in pe litoralul Marii Negre, in statiunea Eforie Nord, judetul Constanta, la 400 metri de mare, in cartier rezidential, zona Steaua de Mare. Vila Tuya este dotata cu apartamente de lux de 3 camere complet utilate.

Partea interesanta este ca poti optimiza pretul cazarii si chiar al sejurului in sine, datorita posibilitatii de la impartii un apartament complet utilat de 3 camere Tuya Residence cu prietenii tai, cu prietenii tai si copiii lor sau doar cu copiii tai si, nu in ultimul rand, facilitatilor puse la dispozitie Casa Tuya:
- spatiu verde si loc de joaca pentru copii;
- terasa pentru loc de luat masa (chiuveta, vesela, scaune, mese);
- gratar in curte;
- parcare pentru 10 masini;
- Internet wireless;
- se pot organiza contra cost scufundari in mare.

Sejur placut!

Cristian Culea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu